Seznam pěkných volných domén po expiraci a seznam abstraktních domén aktualizovány

Dnes bych chtěl jen v krátkosti upozornit na aktualizaci seznamu pěkných volných domén, který jsem více jak měsíc neaktualizovat z důvodu pracovního vytížení, stejně jako seznam abstraktních domén, který byl dnes také aktualizován. Po dobu prázdnin bude aktualizace nepravidelná a budu na ni upozorňovat na twitteru. Aktuálně mám domluveného člověka, který se mi o tuto část bude starat a po prázdninách by měla být aktualizace opět každý den.

Mrzí mě, že jsem seznam nevydržel aktualizovat denně, ale hodně narostl na objemu a jeho aktualizace začala zabírat daleko více času, než jsem si mohl dovolit. I z tohoto důvodu chci pro tuto činnost najmout člověka, aby mohl seznam fungovat i nadále. Doufám, že zde najdete vhodné volné domény a seznam Vám pomůže. Budu rád za jakékoliv sdílení.

 

Kvasnička Jan

Autor článku se zabývá testováním použitelnosti, zvyšováním konverzních poměrů, návrhem webových aplikací, mentoringem projektů nebo služeb, monetizací a marketingem.

Podobné články

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge