Video z přednášky: Analýza použitelnosti stránek – Zvyšujeme konverzní poměr, kterou jsem měl na Dni otevřených dveří Wedos 2013

23.5.2013 se konal Den otevřených dveří Wedos 2013. Více o této akci si můžete přečíst přímo na jejich stránkách. Byly zde velice zajímavé přednášky, mezi nimiž mě nejvíce oslovily přednášky kamarádů Jindřich Fáborský – Remarketing, František Szabó – Vytvořme střední třídu affiláků a Jan Linhart – Vyplatí se několik tisíc domén pro SEO? Moc povedený report z této akce napsal Tomáš Poner.

Analýza použitelnosti stránek – Zvyšujeme konverzní poměr

Přednáška měla podobný obsah, jako má přednáška na 3. ročníku Affiliate konference, ale není úplně totožný. Bohužel z affiliate konference nakonec nejsou videa, proto jsem rád, že zde byli kluci ze Studia Čtvrťa a všechny přednášky natočili. Snad se Vám bude video líbit.

Kvasnička Jan

Autor článku se zabývá testováním použitelnosti, zvyšováním konverzních poměrů, návrhem webových aplikací, mentoringem projektů nebo služeb, monetizací a marketingem.

Podobné články

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge