Má přednáška na 4. ročníku Affiliate konference na téma: Zvyšování konverzního poměru v praxi II.

Jsem moc rád, že jsem mohl přednášet na již 4. ročníku Affiliate konference a tímto děkuji zástupcům VIV NETworks, kteří mi to umožnili. Téma mé přednášky bylo Zvyšování konverzního poměru v praxi II., tedy plynulé navázání na minulou přednášku, kterou jsem měl na 3. ročníku Affiliate konference. Také tentokrát jsem poprosil lidi okolo affiliate, aby mi zasílali jejich weby k hodnocení a společně s tím také otázky okolo zvyšování konverzního poměru. Napsalo mi opravdu hodně lidí a nejzajímavější otázky a problémy na webech jsem zařadil do přednášky. Některé informace již byli zmíněny v přednášce 31+1 praktických příkladů jak zvýšit obchodní výkonnost nejen u eshopu, což značí o faktu, že je stále potřeba edukace v tomto oboru, a proto jsou některé příklady uvedeny opakovaně.

Jsem moc rád, že celá přednáška byla natáčena a snad Vám budu moct brzy nasdílet video. Více o průběhu konference se můžete dozvědět na Twitteru pod hashtagem #affiliatekonference.


Kvasnička Jan Affiliate konference

Nejzajímavější zdroje pro přednášku

 

Kvasnička Jan

Autor článku se zabývá testováním použitelnosti, zvyšováním konverzních poměrů, návrhem webových aplikací, mentoringem projektů nebo služeb, monetizací a marketingem.

Podobné články

8 komentáře v článku “Má přednáška na 4. ročníku Affiliate konference na téma: Zvyšování konverzního poměru v praxi II.” Komentáře jsou DOFOLLOW

  1. Pingback: Vojtěch Brázda » Poznámky ze 4. affiliate konference

  2. Pingback: 4. affiliate konference | Timesoft

  3. Pingback: Jaká byla 4. affiliate konference? | Affilblog.cz - Affiliate marketing

  4. Pingback: Fotoreport z 5. Affiliate konference - thumbs up! - Tomáš Poner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge